top of page
Logo-cookwork-white.png

Kweek je eten

bedrijf

Hoe start je een voedingsbedrijf, of bouw je een sterk merk? Hoe krijg je je eerste klanten en wat met het FAVV? Wat de vragen ook zijn, Cookwork helpt je.
 

Waarom Cookwork?

1

cookwork icons kitchen.png

10+ JAAR ERVARING

Sinds 2014 hebben Elodie en Karl al meer dan 100den ondernemers helpen groeien en opstarten. Zo hebben ze samen al 12 jaar ervaring weten op te bouwen, ook door zelf te ondernemen. Ze helpen je dan ook graag met de opbouw van je zaak.

2

cookwork icon rocket.png

START & GROW FAST

Wij geloven in testen, trial & error. Alleen zo bouw je een sterk bedrijf. Daarom gaan we met u in gesprek,  zetten we doelstellingen,  en gaan we je idee of product vanaf het begin mee helpen testen. Dit doen we niet enkel  met behulp van verschillende (digitale) tools & landingspagina's  maar ook met ons breed netwerk.

3

cookwork icons money.png

NETWERKEN

Of het nu branding is, de ontwikkeling van recepten, het testen in een labo of de strategie voor je eigen merk, wij stellen onze kennis en een volledig netwerk van experten, professionals en voedingsdeskundigen ter beschikking op maat van je behoeften.
Susanne_web_edited.jpg

Susanne / Soupreise

Elodie adviseert to the point, zit vol met ideeën en is streng in het op tijd klaar krijgen van taken. Telkens als we samenwerken opent ze nieuwe horizonten. Elodie is zeer behulpzaam bij het verbinden van de juiste mensen. Het was een plezier om haar aan mijn zijde te hebben toen ik mijn eigen bedrijf begon.

Team crowd cooks.png

David / The Crowd Cooks

Cookwork hielp ons weer een grote stap in onze groei te zetten door onze marketingstrategie volledig te herzien. Na het volgen van hun workshop rond gtrowthhacking hebben we onze verkoop in kant-en-klare maaltijdboxen aanzienlijk kunnen verhogen.

Cookwork%2BSolange%2Bde%2Bmedts%2Bcoachi

Solange / Okoz.be

Karl is een pracht coach! Hij luistert naar je, heeft een overvloed aan kennis & is zeer creatief. Hij is in staat om hulpmiddelen te bieden die je ter plekke kunnen helpen. Hij opent je ogen en helpt je om dingen effectief te veranderen met snelle resultaten.  Ik kan Cookwork niet hoog genoeg aanbevelen

Contacteer ons en ontdek hoe we je kunnen helpen.

Bedankt voor het indienen!

Let's talk

Wat onze klanten zeggen.

Logo-cookwork-white.png

contact@cookwork.be

0477 858 967

Cookwork biedt bedrijven

evenementen, verhuur en coachingdiensten 

© 2020 - Cookwork CVBA - alle rechten voorbehouden
bottom of page