top of page
Wij zijn voedselstrategen, marketingexperts, consultants en matchmakers.
We hebben tientallen jaren ervaring in de food, commercial en creatieve industrie, bouwbedrijven en het creëren van kickass-merken. Maar wie zit erachter en wat is ons verhaal?
WIE ZIJN WE?
Elodie Bouscarat
Mede-oprichter
Een hands-on geboren Franse foodista.
Als food lover met een ondernemersgeest richtte ze in 2014 Co-oking op, de eerste food coworking in België. Ze ontwikkelde een community van meer dan 3000 foodprofessionals en hielp Co-oking haar omzet in het tweede jaar van haar activiteiten te verdubbelen. Met haar nerdprofiel beheerde Elodie de projectontwikkeling van Cookwork MVP en bètaplatform.
​
Elodie is business developer voor de franstalige markt.
Karl Magnus
Mede-oprichter
Een echte Don Draper met een passie voor eten
​
Als groeicoach en innovatiestrateeg helpt Karl bij de lancering & ontwikkelde honderden voedsel- en HORECA-projecten. Hij richtte in 2015 PROEF.org op, een voedselincubator, waar hij bestaande voedselmerken, steden en start-ups helpt om baanbrekende nieuwe ideeën en concepten te genereren en te bouwen. Hij komt overeen klant met de juiste strategie, doelgroep en kanalen voor de food en horeca van morgen.
​
Karl is business developer voor de Nederlandstalige markt.
ONS VERHAAL
Ons verhaal begon apart maar met één focuspunt: food- en horecaondernemers helpen groeien. Vandaag bundelen we onze krachten en bieden we een breed scala aan expertise
PROEF start het Food Network Belgium om ideeën te delen
PROEF sluit zich aan bij Generation food om toekomstige voedselproblemen op te lossen
Co-oking heeft al een community van 3000 chefs
Elodie & Karl slaan de handen ineen en starten Cookwork CVBA, het eerste keukenverhuurplatform in België
Elodie begon te koken. De eerste co-working keukenruimte in België
2020
2014
2018
Karl startte PROEF, een horeca en food incubator
2015
Cookwork groeit en transformeert naar een ecosysteem en lanceert zijn nieuwe platform
bottom of page