top of page

CHOCOLADE & KOFFIE

Foodpairing cursus - Georganiseerd door Ine & Patrick
portrait
chocolate
cookwork calender
Data op aanvraag
cookwork icons clock
Duur: 1,5 uur
cookwork icons group
Min. 5 blz.  - Maximaal. 15 p.
cookwork icons laptom
Via tablet, telefoon of computer
cookwork icons ingredientbox
Ingrediëntendoos  inbegrepen pp
cookwork icons chat
Gehost in het Nederlands, Frans & Engels

Jouw ervaring

Belgen zijn koffiedrinkers, een wakkere 19,5 miljoen per dag! Maar wist je dat het een geweldige combinatie is met een andere Belgische specialiteit? Chocolade natuurlijk! Want wist je dat het lichte zoete van de chocolade , het bittere van de koffie perfect in balans houd? Wel je leert het allemaal in deze leuke workshop waar je meer uitleg krijgt!

In deze proefcursus & kookles proeven en koppelen we een heerlijke Belgische gebrande koffie met geweldige chocoladetruffelbollen. Ine & Patrick zullen je leren waarom dit een combinatie is die in de hemel is gemaakt. Hierna combineren we deze 2 producten in een verrukkelijk dessert.

Kookworkshop: 3. Heerlijke Bal brownie moelleux gemaakt met koffie Belgian Blend nr7 imperial en  chocolade balletje met hazelnootnougat chocoladebolletjes van Meesterchocolatier Patrick Aubrion

Hoe het werkt

Vraag naar de beschikbaarheid en reserveer  een sessie voor je collega's, vrienden of familie.
Hij heeft informatie van de deelnemers nodig: e-mails  + locaties waar de box bezorgd moet worden.
Kies uw video-oproepopties: Zoom, waarbij, google meet etc.... Nadat u heeft geboekt, stuurt de host u een link en details hoe u kunt deelnemen

Ontmoet Ine & Patrick, uw gastheren

Meester Chocolatier en  koffiekenner  en geverifieerd lid van Cookwork
cookwork icons Born_star
Ervaren gastheren
cookwork icons verified
Geverifieerde professionals
Patrick was een tiener toen hij het wonderbaarlijke ontdekte  wereld van de cacao. Toen hij kon experimenteren met chocolade in de bakkerij van de vader van zijn levenslange vriend, wist hij dat hij zijn leven zou wijden aan dit wonderbaarlijke  Product. Tegenwoordig staat hij bekend als meneer Chocolate balls, vanwege zijn wereldberoemde  truffel balletjes!   
Ine houdt van goede koffie. Ze vindt het zo leuk dat ze  vond dat het tijd was om het ambacht van het braden in ere te herstellen. Ze verzamelde verschillende Belgische meesterroosters en verzamelde ze onder Belgian Blenders. Op deze manier wil ze haar liefde voor koffie met iedereen delen.

Onze online ervaringen garanderen

cookwork icons CHEF COACH
Interactie met topchefs en experts  in hun vakgebied en leer hun beste geheimen en tips kennen.
cookwork location.
Waar u of uw klanten ook zijn. Ze kunnen het vanuit de veiligheid van hun eigen huis volgen via een van de vergaderplatforms.
cookwork check.
Unieke ervaringen die u nergens anders kunt vinden, en indien nodig eenvoudig aan te passen aan de behoefte van het jaar.
bottom of page